Anvelope

Prezentare

ilustratieArcoplast s-a înfiinţat în anul 1992 şi a cunoscut o ascensiune sigură datorită respectării unor principii de bază: respect faţă de clienţi şi urmărirea unor standarde ce calitate cât mai ridicate. Recunoaşterea acestor standarde au fost recunoscute oficial încă din 2002, când Arcoplast a obţinut Certificarea ISO 9001 pentru implementarea sistemului de calitate.

Ca importator de anvelope Marangoni, Arcoplast SRL a obţinut rezulatate rapide pe o piaţă extrem de strânsă, în care principalele atuuri pentru succes sunt calitatea şi preţul.

ilustratieGaranţia pe viaţă oferită anvelopelor Marangoni este suficientă pentru a demonstra calitatea produselor noastre, dar, considerăm promtitudinea în livrare şi serviciile post-vânzare oferite clienţilor contribuie în mare măsură la succesul nostru. Posibilitatea livrării rapide, cu mijloace de transport proprii, din stoc, pentru toată gama de anvelope Marangoni, a determinat cea mai mare parte a beneficiarilor noştri să devină parteneri de lungă durată.

Cifre afaceri a companiei a avut o evoluţie constantă, care reflectă în primul rând satisfacţia clienţilor noştri şi calitatea produselor Arcoplast.

Pentru detalii referitoare la activitatea firmei în domeniul producţiei de ambalaje lemn şi europaleţi, vizitaţi www.ambalajelemn.ro