Produse

Prezentare

ilustratieArcoplast s-a înfiinţat în anul 1992 şi a cunoscut o ascensiune sigură datorită respectării unor principii de bază: respect faţă de clienţi şi urmărirea unor standarde ce calitate cât mai ridicate. Recunoaşterea acestor standarde au fost recunoscute oficial încă din 2002, când Arcoplast a obţinut Certificarea ISO 9001 pentru implementarea sistemului de calitate.

Domeniul principal de activitate (exploatarea lemnului, producţia de ambalaje din lemn şi paleţi) se desfăşoară pe o suprafaţă de 1,5 ha, din care 0.3 ha suprafaţă construită, în localitatea Retevoieşti, Argeş, unde este instalată principala capacitate de producţie, în care lucrează 60 de angajaţi.

ilustratieArcoplast SRL şi-a creat o independenţă logistică demnă de invidiat, avem asigurate toate condiţiile pentru o activitate optimă, încă de la exploatarea lemnului şi până la transportul produselor finite către beneficiar:

Cifre afaceri a companiei a avut o evoluţie constantă, care reflectă în primul rând satisfacţia clienţilor noştri şi calitatea produselor Arcoplast.

Din 2007, Arcoplast a devenit şi importator şi distribuitor de anvelope Marangoni şi KAMA.