Anvelope SUV

Maxò

Click aici pentru DETALII TEHNICE

SUV Maxo - click pentru zoomCauciucul Marangoni pentru masini de teren. Performante inalte indiferent de anotimp. Un produs high-tech care isi face renume prin performantele excelente, Maxò combina un comportament foarte bun la viteze ridicate pe carosabil uscat sau ud cu mentiunea ca se poate descurca in situatii dificile pe teren abraziv la nivele ridicate de siguranta.

Modelul simetric al trenului de rulare, cu patru santuri, este contruit dintr-un compus special si are in compunere un model inovator de adancituri in structura laterala, astfel incat el sa poata excela in orice donditii de sofat. Zgomotul scazut si confortul chiar la viteze ridicate pe asfalt, aderenta maxima pe teren umed si o usurinta deosebita in teren accidentat, noroi si zapada, ii confera lui Maxò caracteristici cu adevarat senzationale, facandu-l un produs universal, pentru toate anotimpurile.

SUV Maxo High PerformancePentru modelul de 18" Maxò are o versiune numita "High Performance" proiectata pentru SUV-urile de top. Modelul asimetric si agresiv raspunde perfect nevoilor vehiculelor a caror putere, greutate si performante sunt comparabile cu cele ale masinilor sport, necesita cauciucuri pe masura.

Si in aceasta versiune, proiectarea atenta a blocurilor aderente si aprimizarea marginilor fac din Maxò o incantare pentru urechi. Pur si simplu nu se aude.